prettige samenwerking

Sinds 1945 biedt Tandtechnisch Laboratorium Den Bosch producten en diensten van een hoge kwaliteit, service en specialisatie. Ons vakmanschap uit zich niet alleen door onze specialisatie op diverse gebieden binnen de tandtechniek, maar ook in het gebruik van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor blijven al onze tandvervangende voorzieningen niet alleen stabiel, maar zijn deze ook vanuit esthetisch perspectief kwalitatief hoogwaardig.

Onze vakkundigheid gecombineerd met onze professionaliteit en breed dienstenaanbod, is voor steeds meer tandartsen reden om met ons een prettige samenwerking aan te gaan en een complete of gedeeltelijke behandeling bij ons onder te brengen. Wij zorgen ervoor dat uw patiënt binnen een prettige, informele sfeer de zorg en aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Ophalen en retourneren van uw bestellingen

Het bieden van een goede service is bij TTL Den Bosch als vanzelfsprekend. Daarom beschikken wij, voor tandartsen die praktijk voeren in de regio ’s-Hertogenbosch, over een eigen bode die ervoor zorgt dat afdrukken en werkstukken tweemaal daags bij u worden opgehaald en geretourneerd. Indien 's morgens bij u gehaald, kunnen standaardreparaties, uitbreidingen en rebasingen 's middags alweer bij u bezorgd worden.

Voor tandartsen die buiten deze regio praktijk houden, spreken wij in onderling overleg de procedure van bezorging af.

Tarieven

Prijslijst Solid Line
De Solid Line biedt de tandarts de mogelijkheid om tegen zéér concurrerende prijzen een fraai en vertrouwd werkstuk te plaatsen. Download de prijslijst van de Solid Line.

Voorwaarden Solid Line
Download hier de aanvullende leveringsvoorwaarden voor de Solid Line.

Prijslijst Top Line
Met de Top-Line bent u verzekerd u van zeer deugdelijk materialen, geweldige esthetiek en zeer goede servicevoorwaarden. Download de prijslijst van de Top Line.