over ons

Tandtechnisch Laboratorium Den Bosch (TTL Den Bosch) is sinds 1945 een modern, innovatief en zeer ervaren laboratorium.

Wij staan bekend om onze unieke mix van vakbekwaamheid, streven naar kwaliteit, permanente innovatie en uitstekende service.

Wij zijn gespecialiseerd in implantaat gedragen werkstukken, frees-, goud-, keramiek- en prothesetechnieken. Ook hebben wij een eigen frameafdeling en een eigen behandelkamer.

Bij TTL Den Bosch vinden we dat een gebit in harmonie moet zijn met het gezicht. Elke aanvulling die wij daarop maken moet deze harmonie versterken of herstellen. Wij zijn pas tevreden als, in esthetisch opzicht, de oorspronkelijke gelaatsuitdrukking van de klant is teruggebracht en natuurlijk zijn functionaliteit en fonetiek erg belangrijk.

Erkend lid

Tandtechnisch Laboratorium Den Bosch is volledig erkend lid bij de Branchevereniging Tandtechniek als tandtechnisch laboratorium. Dit betekent onder meer dat wij garant staan voor de materialen die wij gebruiken en desgewenst informatie hierover middels een verklaring van overeenstemming aan de behandelend tandarts kunnen overleggen.

Als erkend lid levert TTL Den Bosch, desgevraagd, een Verklaring van Overeenstemming en een kopienote van de tandtechniek. Hierin staan alle gebruikte materialen en unieke aankoopnummers vermeld, zodat de herkomst altijd kan worden gecontroleerd en de klant weet waarvoor hij betaald.

team

TTL Den Bosch bestaat uit een enthousiast team van specialisten. Wij stellen ze graag aan u voor:

Jeroen Alberts

Kroon- en brugwerkafdeling Eigenaar

Arno van Liempd

Frameafdeling

‍Hamed Arasteh

Tandtechnisch medewerker

‍Merima Camdzic

Protheseafdeling

Sandro Barblan

Tandtechnisch medewerker

Kelly Kroon

Tandtechnisch medewerker

Ruben Vink

Leerling tandtechniek

Anita van der AA

Bode

John van Rosmalen

Bode

Mijke Alberts

Office medewerker