Bestellen

Ophalen en retourneren van uw bestellingen


Het bieden van een goede service is bij TTL Den Bosch als vanzelfsprekend. Daarom beschikken wij voor tandartsen die praktijk voeren in de regio ’s-Hertogenbosch, over eigen bodes die ervoor zorgen dat afdrukken en werkstukken tweemaal per dag bij u worden opgehaald en geretourneerd. Indien 's morgens bij u gehaald, kunnen standaardreparaties, uitbreidingen en rebasingen 's middags alweer bij u bezorgd worden.

Voor tandartsen die buiten deze regio praktijk houden, spreken wij in onderling overleg de procedure van bezorging af, afhankelijk van de voorkeur van de tandarts.

Made in Holland

TTL Den Bosch is van mening dat de patiënt en de tandarts het recht hebben te weten waar, met welke grondstoffen en door wie het tandtechnisch werkstuk wordt vervaardigd. Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor het motto 'Made in Holland'.

Meer

Laatste nieuws

01
feb

De levensduur van composiet

Amalgaam, jarenlang gebruikt in veel tandheelkundige praktijken, is op zijn retour. Composieten hebben bewezen een goed alternatief te zijn.

Blijf op de hoogte

Informatie van TTL Den Bosch

Op regelmatige basis brengen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen bij TTL en van onze tandtechnische producten.

Aanmelden

Laatste tweets

TTLDenBosch: Visalys Veneer praktijk http://t.co/xZnMYdznWB
16-09-2014