Praktijken

Een prettige samenwerking


Als gerenommeerd allround tandtechnisch laboratorium biedt TTL Den Bosch al meer dan 65 jaar producten en diensten met een hoge kwaliteit, service en specialisatie. Ons vakmanschap uit zich niet alleen door onze specialisatie op diverse gebieden binnen de tandtechniek, maar ook in het gebruik van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen (A-merken). Hierdoor blijven al onze tandvervangende voorzieningen niet alleen stabiel, maar zijn deze ook vanuit esthetisch perspectief kwalitatief hoogwaardig.

Onze vakkundigheid gecombineerd met onze professionaliteit en breed dienstenaanbod, is voor steeds meer tandartsen reden om met ons een prettige samenwerking aan te gaan en een complete of gedeeltelijke behandeling bij ons onder te brengen. Wij zorgen ervoor dat uw patiënt binnen een prettige, informele sfeer de zorg en aandacht krijgt die hij of zij verdient. Na afronding van de behandeling wordt de patiënt ter controle weer naar u terug verwezen.

Tandtechnische producten-wizard
Om onze producten, de keuzemogelijkheden hierin en de bijbehorende prijzen inzichtelijk te maken, kunt u gebruik maken van onze tandtechnische producten-wizard. Deze wizard leidt u met enkele eenvoudige muisklikken door een praktisch keuzemenu waardoor u vrijwel meteen tot een kwalitatieve, betaalbare eindoplossing voor uw patiënt komt.

Heeft u vragen of wilt u verdere informatie neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Made in Holland

TTL Den Bosch is van mening dat de patiënt en de tandarts het recht hebben te weten waar, met welke grondstoffen en door wie het tandtechnisch werkstuk wordt vervaardigd. Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor het motto 'Made in Holland'.

Meer

Laatste nieuws

07
nov

Gedragstherapie tegen tandartsangst

Mensen met ernstige tandartsfobie kunnen hun angsten overwinnen met een enkele sessie van cognitieve gedragstherapie (CGT). Dat suggereert een onderzoek dat onlangs gepubliceerd is in British Dental Journal.

Blijf op de hoogte

Informatie van TTL Den Bosch

Op regelmatige basis brengen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen bij TTL en van onze tandtechnische producten.

Aanmelden

Laatste tweets

TTLDenBosch: Visalys Veneer praktijk http://t.co/xZnMYdznWB
16-09-2014