Gebitsproducten

Alleen het beste voor uw gebit


Een glimlach is het visitekaartje van de mens. Vooral als deze wordt gesierd met een mooi gebit. En dit is echt voor iedereen weggelegd. Daarom vervaardigt TTL Den Bosch diverse (medische) gebitsproducten die het gebit corrigeren, ondersteunen of vervangen. In onderstaand overzicht ziet u welke mogelijkheden TTL Den Bosch biedt.

prothese148zw
prothese148
Protheses

Protheses kunnen worden toegepast wanneer er een aantal tanden of kiezen ontbreken (partiële prothese), of bij het ontbreken van het gehele gebit (volledige prothese).

kroonbrug148zw
kroonbrug148
Kronen en bruggen

Door de jaren heen kan door slijtage, tandbederf of ongevallen een deel van het gebit verloren gaan. In dit geval kunnen de kronen en/of bruggen van TTL Den Bosch uitkomst bieden.

implantaat148zw
implantaat148
Implantaten

Dankzij het gebruik van implantaten die in de kaak worden vastgezet, is het mogelijk om met een onderconstructie houvast te bieden aan een kroon, brug of kunstgebit.

frames148zw
frames148
Frames

Wanneer bij de patiënt meerdere tanden en kiezen ontbreken, kan het plaatsen van een frameprothese een optie zijn.

facing148zw
facing148
Facings

Facings zijn een ideale, cosmetische, esthetische oplossing voor bijvoorbeeld scheve, afgebroken of sterk aangetaste en verkleurde tanden.

Made in Holland

TTL Den Bosch is van mening dat de patiënt en de tandarts het recht hebben te weten waar, met welke grondstoffen en door wie het tandtechnisch werkstuk wordt vervaardigd. Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor het motto 'Made in Holland'.

Meer

Laatste nieuws

07
nov

Gedragstherapie tegen tandartsangst

Mensen met ernstige tandartsfobie kunnen hun angsten overwinnen met een enkele sessie van cognitieve gedragstherapie (CGT). Dat suggereert een onderzoek dat onlangs gepubliceerd is in British Dental Journal.

Blijf op de hoogte

Informatie van TTL Den Bosch

Op regelmatige basis brengen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen bij TTL en van onze tandtechnische producten.

Aanmelden

Laatste tweets

TTLDenBosch: Visalys Veneer praktijk http://t.co/xZnMYdznWB
16-09-2014