Patienten

Kwaliteit hoog in het vaandel


Tandtechnisch Laboratorium Den Bosch is een moderne, innovatieve en een zeer ervaren onderneming. Wij staan al ruim 65 jaar bekend om onze unieke mix van vakbekwaamheid, kwaliteit én permanente innovatie. Wij zijn gespecialiseerd in implantaatgedragen werkstukken, frees-, goud-, porselein- en prothesetechnieken. Daarnaast hebben wij een eigen staal-afdeling en een eigen behandelkamer. Wij besteden veel zorg aan esthetiek, bij- en nascholing van onze medewerkers, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vandaal.

Made in Holland
TTL Den Bosch hanteert een eerlijke ziens- en handelswijze onder het motto 'Made in Holland'. Voor ons geen dure outsourcingspraktijken met alle bijkomstigheden van dien, maar puur en transparant vakmanschap gebaseerd op gecertificeerde producten van Nederlandse makelaardij. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van herleidbare, en kwalitatief hoogstaande grondstoffen, korte levertijden en een ruim aanbod. Juist omdat onze communicatielijnen zo kort zijn en wij gemakkelijk op uw wensen kunnen inspelen, weet u zeker dat u krijgt wat u wilt.

En dit ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven. Want TTL Den Bosch is er voor zowel de exclusieve werkstukken/opdrachten, als ook voor de kleine portemonnee, zonder dat hierbij afbreuk wordt gedaan aan de zorg en aandacht voor esthetiek. Uw tandarts kan dit beamen.

Made in Holland

TTL Den Bosch is van mening dat de patiënt en de tandarts het recht hebben te weten waar, met welke grondstoffen en door wie het tandtechnisch werkstuk wordt vervaardigd. Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor het motto 'Made in Holland'.

Meer

Laatste nieuws

01
feb

De levensduur van composiet

Amalgaam, jarenlang gebruikt in veel tandheelkundige praktijken, is op zijn retour. Composieten hebben bewezen een goed alternatief te zijn.

Blijf op de hoogte

Informatie van TTL Den Bosch

Op regelmatige basis brengen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen bij TTL en van onze tandtechnische producten.

Aanmelden

Laatste tweets

TTLDenBosch: Visalys Veneer praktijk http://t.co/xZnMYdznWB
16-09-2014