Made in Holland

Gecertificeerde producten van Nederlandse makelij

""
TTL Den Bosch is van mening dat de patiënt en de tandarts het recht hebben te weten waar, met welke grondstoffen en door wie het tandtechnisch werkstuk wordt vervaardigd. Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk. Net zoals transparantie. Daarom hebben wij gekozen voor het motto 'Made in Holland'. Een eerlijke ziens- en handelwijze waarbij uitsluitend wordt gewerkt met gecertificeerde producten van Nederlandse makelij, in ons eigen laboratorium vervaardigd, tegen zeer scherpe prijzen. Op deze wijze bent u verzekerd van herleidbare, goede kwaliteit en een unieke concurrentiepositie in de markt.

Omdat wij u een brede keuze aan tandtechnische producten willen bieden, hebben wij twee lijnen in de markt gezet. Met de Top-Line bent u verzekerd u van zeer deugdelijk materialen, geweldige esthetiek en zeer goede servicevoorwaarden. Daarnaast heeft u veel inspraak bij de totstandkoming van het eindproduct.

Onze tweede lijn is de Solid-Line. Hierbij wordt eveneens gebruik gemaakt van betrouwbare en duurzame materialen. Het eindproduct heeft echter een meer gestandaardiseerd karakter. Deze lijn biedt de tandarts de mogelijkheid om tegen zéér concurrerende prijzen een fraai en vertrouwd werkstuk te plaatsen.

Voordelen TTL Den Bosch
- Gecontroleerde, kwalitatief hoogwaardige grondstoffen
- Korte leveringstijden
- Ruime keus in aanbod
- Snelle reparaties mogelijk
- Kleurbepalingen of individuele inkleuringen op verzoek
- Mogelijkheid tot direct contact met de tandtechnieker bij behandelplanning of esthetisch veeleisend werk
- Zekerheid van hypoallergeen materiaal
- Inzichtelijkheid
- Korte communicatielijnen

Made in Holland

TTL Den Bosch is van mening dat de patiënt en de tandarts het recht hebben te weten waar, met welke grondstoffen en door wie het tandtechnisch werkstuk wordt vervaardigd. Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor het motto 'Made in Holland'.

Meer


Prijzen en voorwaarden

Prijslijst Solid Line
De Solid Line biedt de tandarts de mogelijkheid om tegen zéér concurrerende prijzen een fraai en vertrouwd werkstuk te plaatsen. Download de prijslijst van de Solid Line

Download


Voorwaarden Solid Line
Download hier de aanvullende leveringsvoorwaarden voor de Solid Line.

Download


Prijslijst Top Line

Met de Top-Line bent u verzekerd u van zeer deugdelijk materialen, geweldige esthetiek en zeer goede servicevoorwaarden. Download de prijslijst van de Top Line.

Download

Laatste nieuws

01
feb

De levensduur van composiet

Amalgaam, jarenlang gebruikt in veel tandheelkundige praktijken, is op zijn retour. Composieten hebben bewezen een goed alternatief te zijn.

Blijf op de hoogte

Informatie van TTL Den Bosch

Op regelmatige basis brengen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen bij TTL en van onze tandtechnische producten.

Aanmelden

Laatste tweets

TTLDenBosch: Visalys Veneer praktijk http://t.co/xZnMYdznWB
16-09-2014