Erkend lid

Erkend lid bij Branchevereniging Tandtechniek


Tandtechnisch Laboratorium Den Bosch is volledig erkend lid bij de Branchevereniging Tandtechniek als tandtechnisch laboratorium. Dit betekent onder meer dat wij garant staan voor de materialen die wij gebruiken en desgewenst informatie hierover middels een verklaring van overeenstemming aan de behandelend tandarts kunnen overleggen.

De Branchevereniging Tandtechniek richt zich op de ondersteuning van actieve tandtechnische ondernemers in Nederland. Collectief en individueel. Voor het collectief van de leden behartigt de vereniging hun belangen, zoals invloed op Europese en nationale wetgeving via lobby en een actieve rol binnen de FEPPD, onderwijs, milieu (gevaarlijke stoffen) en arbo, positionering van de tandtechniek, eerlijke concurrentie, CAO, overleg met NMT en allerlei instanties.

Made in Holland

TTL Den Bosch is van mening dat de patiënt en de tandarts het recht hebben te weten waar, met welke grondstoffen en door wie het tandtechnisch werkstuk wordt vervaardigd. Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor het motto 'Made in Holland'.

Meer

Laatste nieuws

07
nov

Gedragstherapie tegen tandartsangst

Mensen met ernstige tandartsfobie kunnen hun angsten overwinnen met een enkele sessie van cognitieve gedragstherapie (CGT). Dat suggereert een onderzoek dat onlangs gepubliceerd is in British Dental Journal.

Blijf op de hoogte

Informatie van TTL Den Bosch

Op regelmatige basis brengen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen bij TTL en van onze tandtechnische producten.

Aanmelden

Laatste tweets

TTLDenBosch: Visalys Veneer praktijk http://t.co/xZnMYdznWB
16-09-2014