Over ons

Al 65 jaar een begrip in ’s-Hertogenbosch


Tandtechnisch Laboratorium Den Bosch is sinds 1945 in ’s-Hertogenbosch gevestigd. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid naar een allround tandtechnisch laboratorium, gespecialiseerd in implantaatgedragen werkstukken, frees-, goud-, porselein- en prothesetechnieken. Daarnaast hebben we een eigen staal-afdeling en een behandelkamer waar we onder andere kleur kunnen bepalen of een prothese kunnen passen. Om ook fysiek te kunnen voldoen aan alle moderne eisen van de huidige tijd, is ons pand aan de Seringenstraat in 2003 volledig gerenoveerd.

Tandtechnisch Laboratorium Den Bosch staat voor kwaliteit, esthetiek en expertise. Het is streven om een kwalitatief hoogstaand en hoogwaardig product af te leveren. Daarom werken wij alleen met gecertificeerde producten van Nederlandse oorsprong. Ook besteden wij veel zorg aan bij- en nascholing waardoor we als geen ander op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Wij hechten veel waarde aan het in stand houden van de goede en langdurige relatie met onze klanten. Naast korte communicatielijnen, goede service, ondersteuning en kennis, treft u bij ons ook echte garanties en een snel oplossingsvermogen. Het bieden van een goede service is bij TTL Den Bosch daarom als vanzelfsprekend. Daarom beschikken wij over eigen bodes die ervoor zorgen dat afdrukken en werkstukken tweemaal per dag bij u worden opgehaald en gebracht. Indien 's morgens bij u gehaald, kunnen standaard reparaties, uitbreidingen en rebasingen 's middags alweer bij u bezorgd worden.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Made in Holland

TTL Den Bosch is van mening dat de patiënt en de tandarts het recht hebben te weten waar, met welke grondstoffen en door wie het tandtechnisch werkstuk wordt vervaardigd. Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor het motto 'Made in Holland'.

Meer

Laatste nieuws

07
nov

Gedragstherapie tegen tandartsangst

Mensen met ernstige tandartsfobie kunnen hun angsten overwinnen met een enkele sessie van cognitieve gedragstherapie (CGT). Dat suggereert een onderzoek dat onlangs gepubliceerd is in British Dental Journal.

Blijf op de hoogte

Informatie van TTL Den Bosch

Op regelmatige basis brengen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen bij TTL en van onze tandtechnische producten.

Aanmelden

Laatste tweets

TTLDenBosch: Visalys Veneer praktijk http://t.co/xZnMYdznWB
16-09-2014