Nieuws

TTL Den Bosch vindt het belangrijk om goed op te hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het werkveld. Daarom vindt u hier op onze website het laatste nieuws over ons vakgebied.

nieuwskies-zw
nieuwskies
De levensduur van composiet

Amalgaam, jarenlang gebruikt in veel tandheelkundige praktijken, is op zijn retour. Composieten hebben bewezen een goed alternatief te zijn.

tandartstarieven148zw
tandartstarieven148
Vrije tandartstarieven per 2012

Het zal u niet ontgaan zijn dat de minister besloten heeft tot invoering van vrije (tandarts)tarieven per 1 januari 2012.

tand-ouderen148zw
tand-ouderen148
Tandarts doet derde wereldwerk

“Tandartsenzorg in verpleeghuizen is derdewereldwerk. De gebitten zijn verschrikkelijk. Je wordt nauwelijks betaald en je werkt met armoedige apparatuur.”

tand-verpleeg148zw
tand-verpleeg148
Tandinnovatie in verpleeghuizen

In 1990 had één op de tien 65-plussers nog eigen tanden. In 2000 was dat één op vier en tegenwoordig is dat één op drie. Daarom zijn in verzorgings- en verpleeghuizen tandartsen onmisbaar leden van behandelteams.

abonnement148zw
abonnement148
Abonnement bij tandarts in 2012

Vanaf 1 januari 2012 is het voor de consument mogelijk om een abonnement af te spreken met de tandarts. In het abonnement zit bijna alle tandheelkundige hulp die je in een jaar nodig hebt.

1 2

Made in Holland

TTL Den Bosch is van mening dat de patiënt en de tandarts het recht hebben te weten waar, met welke grondstoffen en door wie het tandtechnisch werkstuk wordt vervaardigd. Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor het motto 'Made in Holland'.

Meer

Laatste nieuws

07
nov

Gedragstherapie tegen tandartsangst

Mensen met ernstige tandartsfobie kunnen hun angsten overwinnen met een enkele sessie van cognitieve gedragstherapie (CGT). Dat suggereert een onderzoek dat onlangs gepubliceerd is in British Dental Journal.

Blijf op de hoogte

Informatie van TTL Den Bosch

Op regelmatige basis brengen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen bij TTL en van onze tandtechnische producten.

Aanmelden

Laatste tweets

TTLDenBosch: Visalys Veneer praktijk http://t.co/xZnMYdznWB
16-09-2014