Vrije tandartstarieven per 2012

Het zal u niet ontgaan zijn dat de minister besloten heeft tot invoering van vrije (tandarts)tarieven per 1 januari 2012. Hiertoe is besloten, omdat de bestaande tarieven en bijbehorende rekeningen voor veel mensen onduidelijk waren.

Daarom dient de tandarts zijn tarieven kenbaar te maken door middel van prijslijsten en is de tandarts verplicht een begroting te maken voor elke behandeling die duurder is dan 150 euro. Uiteraard is TTL Den Bosch er voorstander van dat de zorg voor patiënten duidelijker en overzichtelijker wordt. Daarom kan uw tandarts met behulp van onze offerte-configurator op eenvoudige wijze een offerte voor uw techniekkosten maken en direct aan u meegeven of naar u mailen.

Ook kunt u zelf op deze site eenvoudig de techniekkosten van tandtechnische producten, zoals kronen/bruggen en kunstgebitten, terugvinden.

U vindt de ingang naar onze offerte-configurator bovenaan deze website. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Made in Holland

TTL Den Bosch is van mening dat de patiënt en de tandarts het recht hebben te weten waar, met welke grondstoffen en door wie het tandtechnisch werkstuk wordt vervaardigd. Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor het motto 'Made in Holland'.

Meer

Laatste nieuws

11
nov

Minister waarschuwt tandartsen

VWS-Minister Edith Schippers waarschuwt tandartsen dat ze forse tariefverhogingen per 1 januari niet accepteert.

Blijf op de hoogte

Informatie van TTL Den Bosch

Op regelmatige basis brengen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen bij TTL en van onze tandtechnische producten.

Aanmelden

Laatste tweets

TTLDenBosch: Visalys Veneer praktijk http://t.co/xZnMYdznWB
16-09-2014