Minister waarschuwt tandartsen

VWS-Minister Edith Schippers waarschuwt tandartsen dat ze forse tariefverhogingen per 1 januari niet accepteert.

Enkele weken geleden gaf de Minister naar aanleiding van Tweede Kamervragen over hoge tandartskosten nog aan dat zij zich hierover niet wil uitlaten. 'Tijdens het experiment met de vrije prijsvorming zal de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de prijsontwikkeling in de mondzorg gedegen monitoren en mij daarover rapporteren. Tot dan toe spreek ik geen verwachtingen uit over een op- of neergang van de prijzen, dat zal immers uit het experiment moeten blijken.'

Bron: Tandtechnisch Magazine

Made in Holland

TTL Den Bosch is van mening dat de patiënt en de tandarts het recht hebben te weten waar, met welke grondstoffen en door wie het tandtechnisch werkstuk wordt vervaardigd. Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor het motto 'Made in Holland'.

Meer

Laatste nieuws

01
feb

De levensduur van composiet

Amalgaam, jarenlang gebruikt in veel tandheelkundige praktijken, is op zijn retour. Composieten hebben bewezen een goed alternatief te zijn.

Blijf op de hoogte

Informatie van TTL Den Bosch

Op regelmatige basis brengen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen bij TTL en van onze tandtechnische producten.

Aanmelden

Laatste tweets

TTLDenBosch: Visalys Veneer praktijk http://t.co/xZnMYdznWB
16-09-2014