Productconfigurator

Stel uw tandtechnisch product samen


Het zal u niet ontgaan zijn dat de minister besloten heeft tot invoering van vrije (tandarts)tarieven per 1 januari 2012. Hiertoe is besloten, omdat de bestaande tarieven en bijbehorende rekeningen voor veel mensen onduidelijk waren. Daarom dient de tandarts zijn tarieven kenbaar te maken door middel van prijslijsten en is de tandarts verplicht een begroting te maken voor elke behandeling die duurder is dan 150 euro.

 

Uiteraard is TTL Den Bosch er voorstander van dat de zorg voor patiënten duidelijker en overzichtelijker wordt. Daarom kunnen u en uw tandarts met behulp van deze tandtechnische productconfigurator op eenvoudige wijze een offerte voor uw techniekkosten maken.

 

Kies het hierboven gewenste product en volg de gevraagde stappen. De uiteindelijke configuratie kunt u naar een gewenst adres e-mailen of uitprinten

1 Maak hier uw keuze

Protheses
Een uitneembare prothese is één van de meest bekende oplossingen in de mondzorg. Protheses kunnen worden toegepast wanneer er een aantal tanden of kiezen ontbreken (partiële prothese), of bij het ontbreken van het gehele gebit (volledige prothese). Door de huidige kwaliteit en uiterlijk van de protheses, valt het gebruik ervan tegenwoordig nauwelijks meer op.

1 Maak hier uw keuze
1 Maak hier uw keuze

Kronen
Wanneer een tand of kies is afgebroken is het plaatsen van een kroon een mogelijkheid om het gebit er weer fraai uit te doen zien. Een kroon is eigenlijk niets meer dan een kapje dat over een afgeslepen tand of kies past. Kronen zijn beschikbaar in vele soorten materialen, bijvoorbeeld metaal of porselein of een combinatie hiervan. Laat u goed voorlichten over de vele mogelijkheden en het te gebruiken materiaal. Het gaat immers om uw mond!

1 Maak hier uw keuze

Brugwerk
Ontbreken er één of meer tanden of kiezen? Dan is de brug wellicht een goede oplossing voor uw gebit. Een brug bestaat uit twee of meer kronen en een tussendeel. De brug zit vast aan twee of meer afgeslepen tanden of kiezen aan weerszijden van de ontbrekende tand(en). Een brug kan – naast het verfraaien van uw gebit – ook nodig zijn om te voorkomen dat uw tanden scheef gaan staan.

1 Maak hier uw keuze

Frames
Wanneer meerdere tanden en kiezen ontbreken kan het plaatsen van een frameprothese een optie zijn. De frameprothese blijft keurig op zijn plaats via klammers of precisiesloten en maakt gebruik van de natuurlijke elementen die nog aanwezig zijn. Laat u goed voorlichten over de vele mogelijkheden en het te gebruiken materiaal. Het gaat immers om uw mond!

1 Maak hier uw keuze

Solid Line en Top Line diversen
Omdat TTL Den Bosch u een brede keuze aan tandtechnische producten wil bieden, zijn er twee lijnen in de markt gezet. Met de Top Line bent u verzekerd u van zeer deugdelijk materialen, geweldige esthetiek en zeer goede servicevoorwaarden. Daarnaast heeft u veel inspraak bij de totstandkoming van het eindproduct.


Onze tweede lijn is de Solid Line. Hierbij wordt eveneens gebruik gemaakt van betrouwbare en duurzame materialen. Het eindproduct heeft echter een meer gestandaardiseerd karakter. Deze lijn biedt de tandarts de mogelijkheid om tegen zéér concurrerende prijzen een fraai en vertrouwd werkstuk te plaatsen.

Laatste nieuws

07
nov

Gedragstherapie tegen tandartsangst

Mensen met ernstige tandartsfobie kunnen hun angsten overwinnen met een enkele sessie van cognitieve gedragstherapie (CGT). Dat suggereert een onderzoek dat onlangs gepubliceerd is in British Dental Journal.

Blijf op de hoogte

Informatie van TTL Den Bosch

Op regelmatige basis brengen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen bij TTL en van onze tandtechnische producten.

Aanmelden

Laatste tweets

TTLDenBosch: Visalys Veneer praktijk http://t.co/xZnMYdznWB
16-09-2014